2023 de Çıkacak Filmler

2023 de Çıkacak Filmler

2023 de sinema sezonunda büyük bir canlılık bekleniyor. Pandemi dolayısı ile aşağı yukarı iki senedir sinemaların kapalı olması ile birlikte insanoğlu sinemalar da filmlerde uzak kaldı. Bu niçin ile sinema Özlemi duyan bütün sinema severler için birbirinden hoş filmler yapılacak ve 2023 de gösterime girecektir. İki sene süresince film izleyemeyen izleyiciler artık film izlemenin keyfini çıkaracaktır. Hem yerli hem yabancı olmak suretiyle çoğu film yeni sezonda izleyici ile buluşacak ve bütün sinema severlerin bu özlemini giderecektir. Şimdi 2022 de çıkacak filmlere bir bakalım.

2023 de Vizyona Girecek Filmler

Omuz Omuza filmi  2023 de gösterime girecek filmler de biridir. Dram be yaşam öyküsü türünde bir filmdir. İşin Aslı filmi de 2023 de gösterime girecek olan filmler arasından biridir. Bu filmimizde duygusal bir film türüdür. Yine Çakallarla Dans 6 da 2022 de gösterime girecek filmler sıralamasında yer almaktadır. Bu film de aksiyon ve güldürü türünde bir filmdir.

Hızlı Ayaklar ise gene 2022 de gösterime girecek filmler içinde yer alır ve animasyon türünde olan bir filmdir. Yine Yalancı Şahit filmi de 2023 de gösterime girecek filmler içinde yer alır ve bu da güldürü filmi türünde bir filmdir. Aşk Engel Tanımaz filmi de bu sezonda gösterime girecek olan duygusal güldürü filmleri içinde yer alır.

Mahalle filmi de dram türünde 2022 de gösterime girecek filmler içinde yer alır. Karanlık Madde filmi de 2023 de gösterime girecek filmler içinde yer alır ve stres serüven türünde bir filmdir. Sonsuz Bir Aşk filmi de 2022 de gösterime girecek filmler içinde yer alır ve dram türünde bulunan bir filmdir.

41 Kere Maşallah filmi de 2022 de gösterime girecek filmler içinde yer alır ve filmin türü duygusal komedidir. Annemin Zamanı filmi de 2023 yapımı olacak filmlerden biridir ve dram türünde olan bir filmdir. Tüm bu filmleri 2022 sezonunda beyaz perdede keyifle izleyebileceksiniz. Şimdiden bütün sinema severlere iyi seyirler.

BluTv Türk Filmleri Önerileri isimli makalemize geçmek için buraya tıklayın.